IJsselgatta bedankt haar sponsoren, partners, deelnemers en haar vrijwilligers voor hun bijdrage!

Reddingsbrigade IJsselstein (RBIJ) organiseert sinds 2007 het roei-evenement IJsselgatta. Dit evenement is de afgelopen jaren met veel succes en enorme inzet van de werkgroep IJsselgatta en vele vrijwilligers georganiseerd. Doel van dit evenement is om enerzijds geld in te zamelen voor de RBIJ en anderzijds bij te dragen aan de naamsbekendheid, ledenwerving- en behoud en promotie van de RBIJ binnen de gemeente IJsselstein.

Helaas hebben de werkgroep en het bestuur van Reddingsbrigade IJsselstein onlangs de volgende conclusies moeten trekken:
1. De doelstelling om het aantal personen binnen de werkgroep IJsselgatta uit te breiden is niet behaald en daarmee is de capaciteit binnen de werkgroep onvoldoende geworden om een kwalitatief goed evenement te organiseren;
2. Het evenement heeft weliswaar een hele positieve spin-off maar de opbrengst ten goede van de vereniging weegt te weinig op tegen de energie en tijd die erin gestopt wordt;
3. Er zijn binnen de vereniging activiteiten die op dit moment meer aandacht vragen.
Activiteiten die behoren tot de kern van ons bestaan en waarbij de inzet van vrijwilligers erg belangrijk is. De prioriteit daarbij is op dit moment hoger dan die van IJsselgatta. Werkgroepleden zijn daarbij al actief of kunnen actiever worden ingezet.

De RBIJ bestond in 2013 40 jaar. De vereniging heeft mede dankzij evenementen als IJsselgatta flink kunnen groeien. Onze brede en actieve vereniging wil graag nog heel lang voortbestaan en daarbij moeten we soms keuzes maken die pijn doen. In dit geval betekent dat terug naar de basis. Op basis van deze conclusies heeft Reddingsbrigade IJsselstein het besluit moeten nemen om in 2014 het roei-evenement IJsselgatta niet te organiseren.

Wij willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan dit evenement.

Mocht u hier vragen over hebben of de RBIJ op een andere manier willen ondersteunen dan horen we dit uiteraard graag. U kunt contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Namens de werkgroep IJsselgatta; Alex van Doorn, Chris van Dis, Jan-Piet van Ieperen, Robbert Kusters, Nuria Missler en Johan de Graaf

En het bestuur van Reddingsbrigade IJsselstein
Christa Grootveld
Voorzitter

 

 

logo-marnemoende home
logo-motiv kleiner logo rabobank 2011 logo-trikyra klein

 

 

Volg ons!

logo-twitter logo-facebook

Nazomeren in IJsselstein